NL
FR
EN

Kunstschaatsclub Pirouette Leuven 

Voorlopig blijft onze ledenstop gelden. Voor het seizoen 2024-2025 krijgen de huidige leden voorrang bij inschrijven, nadien contacteren wij de mensen op de wachtlijst naar gelang er ruimte is !

Heb je interesse om volgend seizoen bij ons aan te sluiten? Meld je dan nu aan op onze wachtlijst !
Aanmelden voor de wachtlijst kan via volgende link: https://app.twizzit.com/v2/public/form/9cbf17deef607b17a4c852cd8422e73e 

 

Afgelopen weekend vond het Vlaams Kampioenschap 2024 plaats in Deurne.
Bekijk hier het verslag.

 

Afgelopen weekend nam ons clublid @emilia_soloukhin deel aan de Challenge Cup in Tilburg bij de Junioren.

Met een personal best score (43.44) in de korte kuur belandde ze op een tijdelijke 5e plaats.
Samen met de vrije kuur behaalde ze een totaalscore van 117.26. Zo behaalde ze hier een mooie 7e plaats (resultaten).
Ze behaalde ook de hoogste score van de Nederlandse deelneemsters en kon zich zo kronen tot Nederlands Kampioene 2024 bij de Junioren.

Super hard gefeliciteerd Emilia !!

Koop wafels en steun onze leden !

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus 2024 organiseert KPL een zomerkamp voor recreatieve schaatsers. Het kamp omvat zowel sessies op als naast het ijs, steeds onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers.

Door de grote vraag, en met het oog op de kwaliteit van onze recreatieve trainingen, hebben wij helaas niet de ruimte om bijkomende schaatsers toe te laten op onze cluburen.

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli 2024 organiseert KPL een zomerkamp voor volwassenen, zowel beginnende als meer gevorderde schaatsers vanaf 16 jaar. Ook schaatsers die deelnemen aan Adults-competities kunnen inschrijven. Het kamp omvat zowel sessies op als naast het ijs, steeds onder begeleiding van onnze gediplomeerde trainers.

 

       Vlaamse Schaatsunie    KBKF